Event

Pluttraseminarium

Är ni ute efter ett dokumentationssystem som möjliggör att alla jobbar på samma sätt? Ta chansen och delta på något att våra seminarier kring Pluttra så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er.

Säkra din plats idag!

Meld deg på

Quality Hotel Globe, Stockholm

Förskolans dokumentationsverktyg

Pluttra är ett effektivt och enkelt information- och dokumentationsverktyg för smartphone, surfplatta och dator som är utvecklat för förskolans verksamhet. Det innebär att du som pedagog dokumenterar alla stora och små ögonblick med ett enkelt knapptryck. 

Med Pluttra strukturerar du ert systematiska kvalitetsarbete i enlighet med Lpfö 98/10, samtidigt som du delar med dig av dagens händelser till föräldrar i bild, film och text. Viktiga meddelanden, plats för reflektion och kalender finns också i Pluttras unika värld.

För att du och dina kollegor ska få en bättre bild av vad Pluttra är och hur verktyget kan hjälpa er i vardagen, arrangerar vi ett flertal seminarier under året. Under dessa lär ni er grundläggande information om Pluttra och har möjlighet att ställa frågor. Välj nedan vilket tillfälle som passar er bäst. Vi bjuder på fika och givetvis deltar ni kostnadsfritt.

Kommande seminarier i Pluttra

Göteborg
Plats: Lin Education, Anders Carlssons gata 9

  • 23 maj, Kl. 15.30 - 17.00

Är det inget av tillfällena som passar er eller är ni en större grupp som vill ha en exklusiv genomgång? Vänligen kontakta oss på pluttra@lineducation.se

Barn från Smultronbacken dokumenterar med Pluttra

Agenda:

fra 12:00: Lunsj og skravling
Her kan du huke tak i en person du har hørt mye om, men aldri møtt. Har du noen digitaliseringstanker du gjerne skulle delt med noen? Sett i gang!

13:00: Fra en forsker: Tastatur før blyant
For at skolen skal holde tritt med forandringene som omgir oss i dagens samfunn, og gi elevene forutsetningene til å lykkes i fremtiden, er det nødvendig å utfordre innarbeidede tradisjoner. I tillegg til en ny bedriftskultur innebærer digitalisering også at du må revidere faglig innhold for å sikre at skolen gir barn og unge en moderne utdanning. Hvordan driver du forandringsledelse i skolen, knyttet til digitalisering og bærekraftig utvikling?

14:00: Skravle litt med sidemannen, hent deg en kaffe, gå på toalettet.

14:15: På elevenes premisser Reportasje fra grunnskolen, der en gruppe elever viser oss hva slags skole de ønsker seg.

Elevorganisasjonen: Hvordan bør teknologi utvikle skolen?Live Tronstad og Molly Prestholdt Gibson gir oss verdifull input fra de som skal lære gjennom ny teknologi, nemlig elevene. I dette innlegget deler de ønsker og tanker vi kan ta med oss inn i arbeidet med digitalisering i skolen.

Hva med lærerne? Vi ønsker også å løfte frem hva lærere mener utviklingen bør føre med seg og hvilke hensyn som må tas underveis. Vi inviterer lærere fra fremgangsrike skoler til å komme med sine synspunkter.

Digital skole - For enhver pris? Hvorfor er samspillet mellom verktøy, innhold og pedagogikk viktig, og hva skjer når pedagogikken uteblir? Åsa Sundelin har jobbet med skoleutvikling med fokus på digitale ressurser siden 2001, og hjelper i dag kommuner og skoler over hele Sverige med å utforme og implementere digitale visjoner, strategier og handlingsplaner. Åsa er prosessleder i Lin Education.

15:45: Skravle litt med sidemannen, hent deg en kaffe, gå på toalettet.

16:00: Hvor trykker skoen? Vi har hørt perspektivene, vi vet hvor vi står. Nå skal vi videre. Digitaliseringsprosesser kan fremstå som fragmenterte, og mange kan trenge litt hjelp til å løfte blikket. Maria Abrahamsson har et unikt perspektiv på helheten rundt digitaliseringsprosesser og vil hjelpe oss å samle trådene. Maria jobber som sjef for prosesslederne i Lin Education.

17:30: Vi diskuterer! Hva har vi lært i løpet av dagen? For de som fortsatt er kaffetørste og diskusjonslystne har vi heldigvis enda en time til rådighet før vi må forlate lokalet.

Undrar du över något?