Event

På Riktigt Byggardagar

Vill du träffa kollegor som också arbetar med På Riktigt och ägna en dag åt att diskutera undervisning och bygga lärcirklar? Då ska du passa på att vara med på vår byggardag i På Riktigt!

Meld deg på

Quality Hotel Globe, Stockholm

Vilken är din pedagogiska undervisningsidé?

Vill du träffa kollegor som också arbetar med På Riktigt och ägna en dag åt att diskutera undervisning och bygga lärcirklar? Då ska du passa på att vara med på vår byggardag i På Riktigt!

Vi utgår ifrån det som varje lärare fastställer som sin pedagogiska undervisningsidé och bygger lärcirklar där den verkligen ska lysa igenom ordentligt. Vi passar givetvis också på att arbeta med kollegial feedback när vi är många engagerade pedagoger som samlas, tillsammans kommer man ofta många steg längre med idéerna till innehållet i lärcirklarna. Lins personal håller i dagen och delar med sig av sina erfarenheter kring att bygga lärcirklar och kring det material som finns i biblioteket. Filmteamet kommer också att vara på plats, så den som vill kan producera film till sin lärcirkel.

Se vårens tillfällen nedan:
30 mars - Lins kontor, Esplanaden 15 i Lomma
4 april - Lins kontor, Anders Carlssons gata 9 i Göteborg.
18 april - Lins kontor, Rökerigatan 20 i Stockholm

Dagen är kostnadsfri. Boka din plats idag.

Agenda:

fra 12:00: Lunsj og skravling
Her kan du huke tak i en person du har hørt mye om, men aldri møtt. Har du noen digitaliseringstanker du gjerne skulle delt med noen? Sett i gang!

13:00: Fra en forsker: Tastatur før blyant
For at skolen skal holde tritt med forandringene som omgir oss i dagens samfunn, og gi elevene forutsetningene til å lykkes i fremtiden, er det nødvendig å utfordre innarbeidede tradisjoner. I tillegg til en ny bedriftskultur innebærer digitalisering også at du må revidere faglig innhold for å sikre at skolen gir barn og unge en moderne utdanning. Hvordan driver du forandringsledelse i skolen, knyttet til digitalisering og bærekraftig utvikling?

14:00: Skravle litt med sidemannen, hent deg en kaffe, gå på toalettet.

14:15: På elevenes premisser Reportasje fra grunnskolen, der en gruppe elever viser oss hva slags skole de ønsker seg.

Elevorganisasjonen: Hvordan bør teknologi utvikle skolen?Live Tronstad og Molly Prestholdt Gibson gir oss verdifull input fra de som skal lære gjennom ny teknologi, nemlig elevene. I dette innlegget deler de ønsker og tanker vi kan ta med oss inn i arbeidet med digitalisering i skolen.

Hva med lærerne? Vi ønsker også å løfte frem hva lærere mener utviklingen bør føre med seg og hvilke hensyn som må tas underveis. Vi inviterer lærere fra fremgangsrike skoler til å komme med sine synspunkter.

Digital skole - For enhver pris? Hvorfor er samspillet mellom verktøy, innhold og pedagogikk viktig, og hva skjer når pedagogikken uteblir? Åsa Sundelin har jobbet med skoleutvikling med fokus på digitale ressurser siden 2001, og hjelper i dag kommuner og skoler over hele Sverige med å utforme og implementere digitale visjoner, strategier og handlingsplaner. Åsa er prosessleder i Lin Education.

15:45: Skravle litt med sidemannen, hent deg en kaffe, gå på toalettet.

16:00: Hvor trykker skoen? Vi har hørt perspektivene, vi vet hvor vi står. Nå skal vi videre. Digitaliseringsprosesser kan fremstå som fragmenterte, og mange kan trenge litt hjelp til å løfte blikket. Maria Abrahamsson har et unikt perspektiv på helheten rundt digitaliseringsprosesser og vil hjelpe oss å samle trådene. Maria jobber som sjef for prosesslederne i Lin Education.

17:30: Vi diskuterer! Hva har vi lært i løpet av dagen? For de som fortsatt er kaffetørste og diskusjonslystne har vi heldigvis enda en time til rådighet før vi må forlate lokalet.

Undrar du över något?